Penge at spare råd For universitetsstuderende

Skift er hurtigere og nemmere end du tror. Og det kan samle dig instant kontanter. Det er vigtigt at have de lige forsikring dækningsområder på plads for at beskytte dig og din familie økonomisk. Dette omfatter ejendom og ulykke forsikring, sygesikring, livsforsikring og invalideforsikring, bare for at nævne et par typer. Det er nemt at overse forsikring, men hvis der sker noget tragisk eller uventet til dig, det ville være endnu mere ødelæggende uden den rigtige forsikring.

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider som en bekvemmelighed for brugerne. Men ingen af programmet; New York State Office af staten Comptroller; New York State videregående tjenester Corporation; The Vanguard Group, Inc.; Ascensus mægler forhandler Services, Inc.; heller ikke nogen af deres søsterselskaber godkender eller tager ansvar for enhver sådan hjemmeside eller nogen oplysninger herom, undtagen i hvert enkelt tilfælde, med hensyn til deres egne hjemmesider.

Kører ind i byen en gang eller to gange, vil en uge i stedet for tre eller fire gange spare dig penge. At lave en liste over ting, der skal gøres; og gøre mere end én ting, mens du er i byen. Gå til læge, købmand eller betale regninger alle på den samme dag i stedet for at gøre tre ture du kun gør én. Du vil spare penge for gas, slid på bil samt tid.

Dette er den største energi sutte i huse, især dem, der har set et par præsidenter gå. Den lavteknologiske måde at finde utætheder er at bruge din hånd eller noget som en røgelse pind at se hvilken vej vinden blæser. Den højteknologiske metode er at opfordre til en blæser door test, som vil videnskabeligt lokalisere din største problemer. Generelt, vil din løsning omfatter tætningslister og dækker windows med plast.

Unge købe ikke dem. Lav indkomst voksne gjorde. Virksomheden begyndte at spørge mennesker der kaldte sin servicecenter hvorfor de ved hjælp af produktet, og svaret var normalt at de ikke har bankkonti. Det er når jeg indså, “Streit siger, Wow, vi har fået det rigtige produkt, men forkert demografiske.” Emballagen blev redesignet, og den omdøbte Grøn prik igang med at lave nye tilbud – herunder en med Walmart til at oprette MoneyCard, som debuterede i 2007.

Hvor fantastisk at se en anden Tightwad Gazetter! Jeg rejste mine børn, nu 27,25 og 18 på en masse af disse principper, da jeg var et ophold på hjemme mor i 11 år. Jeg tjekkede denne bog ud fra biblioteket flere gange, siden jeg var alt for sparsommelig til af det derefter. Nu er en anden historie. Jeg skal stadig se, hvis jeg kan få det på tryk. Tak for at bringe tilbage sådan fundet minder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.