Sjov frygtløs penge

Tjenere og bartendere kan finde, at de har en særlig hård tid når det kommer til at spare penge. Efter alt, synes det at kontanter i hånden (eller tegnebog) er brugt hurtigere end kontanter i banken og tjenere og bartendere modtage en stor procentdel af deres løn som kontant tips. Papirhåndklæder kan koste omkring $1 en roll – i stedet, købe en pakke med $1 vaskbar klude og du sparer penge i det lange løb. I stedet for at købe plastik vandflasker med sagen, købe et filter og aluminium vandflasker for hvert familiemedlem til at få dit vand til billige. Før du få fat i en engangs vare fra hylderne, så spørg dig selv, hvis der er en genbrugelig løsning i stedet.

Betale for lærebøger kan være meget dyrt, så kig til at købe dem brugt eller udlejning lærebøger. Bruge websites at sammenligner lærebog priser for at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud. Udlejning eller brugt lærebøger er ofte i god form og nogle gange endda komme med noter og vigtige dele fremhævet. Beder studerende der har gennemført klasse at sælge eller låne dig deres bøger er også en fantastisk måde at spare penge.

Indeværende skam anlæg. Jeg gør nogle lys bearbejdning og maskinarbejdere altid gemme eller bruge deres værktøjer i forbindelse med olier for at holde dem skarpe, og en dag det klikket bare. Jeg er en hver anden dag shaver og jeg plejede at gå gennem vinger om hver ti dage før de ville få grove. Nu har jeg brugt den samme blad i over to måneder nu. Jeg tænkte på at gøre dette til et produkt, men der er præ-eksisterende patenter, og jeg vil bare gerne hjælpe andre spare penge alligevel. Det er en gratis tip, så nyd!

Når du tjekker ud et hjem, pop af på forskellige tidspunkter af dagen, herunder nætter og weekender, se hvad der sker i nabolaget. Befærdet gade? Larmende naboer? Med en bolig koster så meget, du vil vil gemme dig selv stress aflåses i et spot, du ikke kan lide — for ikke at nævne de problemer og omkostninger ved at skulle flytte igen alt for hurtigt.

Flere faktorer vil påvirke omkostningerne og tilgængeligheden af livsforsikring, herunder alder, helbred og type og mængde af forsikring købt. Livsforsikring politikker har udgifter, herunder dødelighed og andre afgifter. Hvis en politik er overgav sig for tidligt, kan garantitager også betale overgivelse og have skattemæssige konsekvenser. Du bør overveje at afgøre, om du er forsikres før gennemførelsen af en strategi vedrørende livsforsikring. Garantier knyttet en politik er afhængige af den udstedende forsikringsselskab evne til at fortsætte med at gøre kravet betalinger.

Brug metoden kuvert. Dette fungerer særligt godt på grund af mængden af kontanter, tjenere og bartendere har tendens til at bære. Oprette et månedsbudget for forskellige ting, som du har brug for – leje eller pant, forsyningsselskaber, underholdning, besparelser og så videre. Give hver kategori en kuvert og sætte dine penge i hver kuvert, når du kommer hjem. Du kan kun bruge penge i kuverten til det tilsigtede formål.

VENLIGST gøre en couponing indlæg! Vi for nylig begyndte at bruge dem fordi Kroger sender os awesome dem med posten, men bortset fra at jeg har 0% af en idé hvordan man kan bruge kuponer. Hele ikke købe noget, du normalt ville ikke bare fordi det er til salg”helt gælder for kuponer for os fordi jeg har problemer med at finde dem til ting vi rent faktisk køber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *